Smakebit på en Søndag – Bro, bro brille

 

9788241911149

 

Innimellom pakking, rydding, vasking og alt som hører til en flytting, så får jeg faktisk lest litt. For tiden leser jeg en bok av M.J Aarlidge som heter Bro, bro brille. Jeg har nå i ettertid funnet ut at dette er en oppfølger av debutboka hans, Elle Melle, så her begynte jeg visst i feil ende. Hehe. Men uansett, her er mine tanker om boka så lang:

Den er sinnsykt spennende. Jeg føler at jeg blir dratt med inn i historien, og at jeg faktisk er der sammen med Helen Grace, politietterforskeren i Southampton. Hun er også hovedpersonen i boka, som nå må etterforske drap på mannlige horekunder. De blir brutalt drept av noen med et intenst hat virker det ut som. Mediene kaller morderen Den omvendte Jack The Ripper. Det er vanskelig å legge fra seg boka, så jeg er straks ferdig med den. Jeg anbefaler boka, men tror faktisk man bør begynne med Elle Melle for og få tråden i den. For noe har hendt  med Helen, som hun er preget av. Noe som skjedde i debut boka. Jeg må virkelig få tak i den boka.

Min smakebit er fra side 174i boka

Gareth var ingen tilltrekkende mann, og han kunne neppe hatt med seg jenter hit uansett. Rotet var ille nok, men ville han hat mot til å vise frem en annen kvinne for moren, hvis han hadde klart å overtale noen til å bli med ham hjem?  Charlie trodde ikke det. I politirapporten stod det at han hadde lærevansker og en sykelig lav selvfølelse. Dette var et hus som holdt folk fanget i stedet for å beskytte dem.

 

Med dette ønsker jeg dere en flott dag i varmen. Selv skal jeg på beite etterhvert, og sjekke prinsen vår, før jeg skal gå løs på kjøkkenet, og begynne å pakke der

Ha en flottsommerdag 🙂

 

Spleisen vår

Reklame

18 kommentarer om “Smakebit på en Søndag – Bro, bro brille

  1. Jeg liker bøkene til M.J Aarlidge. Jeg er ikke elt sikker på hvor mange hun har skrevet i denne serien, men jeg vet jeg har en bok av henne som jeg ikke har lest. Jeg tror til og med den overlevde storryddingen jeg hadde her om dagen 🙂 (11 kasser bøker forsvant) 🙂
    Ha en riktig fin sommersøndag!

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s